2010. október 29., péntek

A bohóc sem azért mosolyog, mert jó a kedve, hanem mert az arcára van festve a mosoly...

Olvasva az F1-live.hu-t mindig egyre idegesebb vagyok. Egyszerűen a sajtó buzdítja a népet Seb ellen. És meg kell vallani remekül csinálják. Divat lett utálni Sebet! És ez az ami elszomorító, meg az, hogy ezt a sajtó és az Alonso fanok kezdték. (Persze tisztelet a kivételnek)

Az viszont egyenesen el szomorító, hogy most már pár kivétellel mindenki támadja Sebet az F1-liveon. Egyszerűen ha legjobb kedvembe is olvasom a komikat, iszonyatosan elkeseredem és bedühödöm. Egyszerűen nincs lélekerőm írni oda, hogy fulladjanak már meg, csöndesen végre.
Nem tudom, hogy kit rejt a "Vettelmester" nick, de egyedül nála szoktam olvasni a reális dolgokat, és azt, hogy ő még tud harcolni ezek ellen a keselyűk ellen.
Mindenki mondja, és én is hangoztatom, hogy nem szabad kommenteket olvasni... Van egy saját véleményed, és tarts ki mellette, de egyszerűen már inkább tudni szeretném éppen mivel pocskondiázzák és húzzák le még jobban, hogy feltudjak készül rá, ha esetleg nekem mondja ezt valaki.

Az újabb cikkek közt, van, hogy egy nevén nem nevezett szerelő azt állítja, lesz még Sebtől hiszti idén. Legyen. Azt mondom legyen ha elbukja, mert akkor legalább tudni fogjuk, hogy nem omlik össze. Bár szerintem pontosan tisztába van a hátrányával. Ha meg Webber kiütni " Ha én nem akkor te se alapon" akkor bármilyen kategóriába megy nem nagyon fogják szívélyesen fogadni...
A pasi nem épp csapatjátékos.

Aki meg azt mondogatja, hogy Sebnek segítenie kéne Webbert annak felhívom a figyelmét arra, hogy tavaly Seb Vb esélyes volt, és Webber lenyilatkozta, hogy nem fogja segíteni a csapattársát!!!!! Seb akkor miért tegye meg? Tavaly senki nm volt ezen kiakadva, hogy Webber nem áll be segíteni... Most Seb mondja ugyan ezt, és egyből a csapatát fenyegeti vele, meg mit tudjam én miket mondanak.
Nem azért fogja Seb elbukni a VB-t mert nincs egy olyan csapattársa a háta mögött mint Massa Alonsonak, hanem azért mert nem bírja lelkileg és idegileg. 23 ÉVES!!! Emberek, azért ebbe gondoljunk bele... 3. teljes szezonja a Forma 1be... 2008-ban majdnem ő döntötte el a VB-t. 2009-ben épp, hogy el bukta... És most tartunk itt. Miért nem gondol bele senki? Hamilton is iszonyú fiatal, de ő is kicsit szét hullott 2007-2008 ban. Pedig ő sokkal kevésbé érzelem ember mint Seb.
Egyet én lassan biztosra veszek. Jövőre Webber nem lesz Red Bullos. Vagy végleg el megy a Forma 1-ből vagy átveszi egy másik csapat, de biztos, hogy nem a Ferrari vagy a McLaren...

Elkeserítő ami itt folyik...
De ha Seb megnyeri a VB-t látni akarom az összes szidalmazó arcát. Akkor is kifognak találni valamit, de akkor meg már kit érdekel mit mondanak? Földöntúli lesz az öröm az biztos! :)
Minden szeptikus, pocskondiázó arcába nevetek akkor az tuti.

De Nekem már most 2X-es VB. Tavaly és Idén is ő nyerte meg számomra a VB-t. Button se igazán érdemelte meg. És idén Webbernek és Alonsonak nagy egyes csapatszellemből és bajtársiasságból. Ha Seb nem lehet már VB akkor inkább legyen Hamilton.... Idén nagyon haragszom Hamiltonra, mert sehogy se akarták megbüntetni... De inkább ő mint (Cs)Alonso vagy mint Webber.
Csapat VB-t meg nehogy már el bukja a Red Bull... Az már sok lenne...

1 megjegyzés:

  1. Halihóó :)

    Már egy ideje készülök, hogy írok Neked ide, de most eljött az idő :D

    Az F1 -Live honalappal ne törődj... Én már csak cikket olvasok, komit nem, mert engem is baromira idegesített. :( És akkor persze, még a cikkek is olyanok, hogy kritikán aluli. Nem beszélve arról, hogy néha már a cím is uszít Seb ellen. Persze a cikkből kiderül, közel sem mondott olyat, ami a címben van, de a sok ˝marha˝ -t ez nem érdekli. Vettelmester valóban jókat ír, de néha öléggé elfogult és van, hogy már én is csak a fejemet rázom. Tény azonban, hogy az F1 live -n szinte Ő az egyetlen, aki tartja a frontot.
    A Motorsportal már jobb valamivel. Ott ugye alapból kevesebb a cikk és bár nem mondható, hogy kedvelnék Sebet, ott azért többen próbálnak helytállni, az antisokkal. Dóri szinte mindig próbál rájuk hatni és Frontember -re is érdemes figyelni. Fronti egyébként Kimi után lett Seb szurkoló (mint ahogy, én is igazán) és nagyon jó írásai vannak. Saját blogja is van, nem tudom ismered -e, de érdemes néha ránézned. Személy szerint, nekem nagy kedvencem, általában megegyezik a véleményünk.:)

    A ˝Seb hisztiről˝ meg csak annyit, hogy aki állítólag mondta, az nem vállalta a nevét. Szóval az is lehet, hogy csak kitalálták az egészet. Amúgy meg azt mondom, hogy jobb lenne ha nem hisztizne, mert egyrészt abból láthatnánk, hogy fejben erősödik, másrészt pedig akkor hallanánk csak igazán antisokat károgni. Ilyenkor mindig szembe jut, mikor Édesapja azt mondta: mostanában sok bírálat éri Sebet, de az igazi szurkolói kiállnak mellette. Ezt most csak azért írtam le, mert ezek az anti szurkolói és újságírói dolgok eljutnak sajna hozzá. Szóval csak védeni szeretném Őt attól, hogy támadás érje, egy esetleges hiszti miatt. És hát tévedés ne essék, lehet szomorú...

    Webber pedig... Én nem érzem azt, hogy elhagyná a RedBull -t. :( Szerintem nem olyan szerencsénk. :( Élő szerződése van, nyugdíjba nem fog vonulni, vagy talán akkor, ha VB lesz, vagy akkor sem. Másik Csapathoz meg miért menne? Meg hová? A ˝nagycsapatok˝ -nál egyrészt nincsen hely, másrészt szóban ugyan kiállnak mellette, de egyik sincsen esze ágában sem szerződtetni. A RedBull -ból pedig nem fog HRT -be ülni... Tudom pesszimistán gondolkodok ezzel kapcsolatban, de úgy érzem, egy évig még ki kell bírnunk :( És még mindig azt mondom, hogy miért kellett vele, olyan pánikszerűen hosszabbítani, miután kilökte Sebet Törökországban???? Ez sajnos az RBR sara és most nyakig úsznak vannak benne... Ebben az egész ügyben csak az a gáz, hogy egy Kimi Raikkönen nem tud visszatérni az F1 -be (Persze lehet mondani, hogy nem is nagyon akar. Én úgy gondolom, hogy ha kapna egy versenyképes autót, akkor megfontolná.), Webber pedig hisztizik, hogy másodszámú, meg kilöki a csapattársát és társai. Úgy látszik azonban, hogy megteheti és ezzel tisztában is van...

    A VB címről pedig: Ha Seb nem lehet VB, akkor szerintem is legyen Lewis. Mostanában szimpatikus lett a harcossága. Szóval sokkal inkább Lewis, mint Webber vagy ˝santandergyermeke˝, aki befizette magát a Ferrarihoz...

    Puszi, könyvesréka

    VálaszTörlés