2011. január 22., szombat

Mindig sokkal jobb könyv van az ember agyában, mint amit végül sikerül papírra vetnie.

Vélemény? :D Elolvasnátok a könyvet?


"Mindenkinek megvannak a maga sötét titkai. Van, akinek paráználkodás, vagy egy csoki lopása a boltból, vagy valami sokkal súlyosabb.

A hírekben rendszeresen hallunk a halálról, de mit csinálsz, ha karnyújtásnyira vagy tőle? Hova tűnik az optimizmus, mikor érzed a halál szelét magad körül?

Olvashatsz róla, hallhatod egy tömegbalesetben meghalt személy borzalmas elmesélését.

Vér és halál.

Azt hisszük velünk nem eshet meg, hogy ott állunk és nem teszünk semmit. Azzal dobálózunk, hogy megvédenénk egy ismeretlent is a haláltól, a szeretteinkről nem is beszélve. De mikor villan a kés és eldördül a fegyver lennél elég bátor, hogy közbe lépj? Vagy inkább a háttérben maradsz, és sűrűn mantrázod, hogy ez csak egy rossz rémálom. Ez csak egy borzalmas álom, amiből Anya mindjárt felkelt, és sürget, el ne késs az iskolából.
Az utolsó szalmaszál akkor törik el, mikor a saját életedért küzdesz. A sokk leblokkol, és a veríték végigcsordult a gerinced mentén. Bármennyire is bizonygatod, hogy bátor vagy, félsz. Esélyt latolgatsz, pedig tudod, hogy nem szabadna. A szemed a menekülési úton van, és azon pörög az agyad, hogy ha megúszod, mi mindent változtatsz meg. Persze változni nem sok minden fog, ugyan az maradsz egy borzalmas emlékkel a lelkedben. Nem leszel szebb, kedvesebb, türelmesebb.

A filmek elhihetik veled, hogy mindig a jó győz, és minden rendbe jön. De mikor a halál küszöbén állsz átkozod a percet, hogy a filmnézést választottad a tréningek és kondizás helyett. Egy jó kis akció film nem fog megmenteni, de a gyorsaság előny lehet. Ki mondta, hogy futni szégyen? Biztos nem volt még beijedve és nem reszketett a halálfélelemtől.

Az évek alatt egy valamit megtanultam: A boldogság nem az, ha van egy párod és imádjátok egymást, és semmi vitátok nincs. Az a boldogság, ha nyugodt békés életed lehet. Nekem legalábbis életem legnagyobb álma ez volt.
Azóta a bizonyos este óta, egy dolog volt a fejembe, percről percre, napról napra: Éld túl! "

3 megjegyzés:

  1. Fú, ez jól hangzik, Goof! :) Ezzel sikerült felkeltened a figyelmet, úgyhogy én mindenképp beleolvasnék, hogy a folytatás is ilyen jó-e. Téged ismerve, igen. :D Szorítok, hogy minél hamarabb legyen ihlet és idő a megírására! :)

    (A cím pedig nagyon igaz, saját tapasztalat is van. :D)

    A.J.

    VálaszTörlés
  2. xD tök ugyanaz jutott eszembe,mint A.J-nek:D mmint a címről:D:D

    a válaszomat meg tudod.Ha nem,akkor nagyon félreértettél xD

    imádlak:D

    a konfliktusos

    Ui: A.J.!! Rob Smedley,ismétlem,Rob Smedley:D:D

    VálaszTörlés
  3. Velős, de egyértelmű: EL :D
    nagyon kíváncsivá tettél :))

    Zsani (:

    VálaszTörlés