2011. március 2., szerda

Életem egyetlen felnőtje aki megért, tanít, gondoskodik és velünk együtt gyerek marad.

Mentorom <3<3<3 Gelencsér István

"Sokadik diplomásan" Az őrült :D " A Legjobb csajozós képem. Csak nem nagyon jön be" By: István


Ő fogalmazta meg: A legjobb írásaink saját félelmeinkből, vágyainkból, szorongásainkból fakadnak. A tidében nagyon sok a félelem, az indulat, az elfojtott agresszió. Tetszenek a nem túl bonyolult egyszerű, ütős mondataid. Vigyázz, hogy amit Te tudsz szereplőről - hiszen benned kelnek életre - azt tudja az olvasó is. Néha még elragadnak az érzéseid és akkor a háttérbe szorul a történet, de ez nem baj, számomra ez jelenti az írásaid sajátosságát. Az viszont tetszik, ahogyan mered vállalni a benned dúló indulatokat, emóciókat. Az érzékenység jó, de sérülékennyé is tehet, de minden igazi alkotó az. Ezzel számolnod és ezt bírnod kell!

1 megjegyzés:

  1. Ez valami hihetetlenül pontosan megfogalmaz téged,az írásaidat. Én sose tudnám ezt így leírni,és nagyon elgondolkodtatott. Vajon mit írna a mentorod Noncsi egyik történetére? Igazán kíváncsi lennék rá,mindenféle gúnyolódás nélkül.
    Többször is elolvastam,és fülig ér a szám,és egyben nagyon komoylan töprengek. Azt hiszem,nagyon bírom a fickót így látatlanban is.:D
    Leginkább ez fogott meg:"igazi alkotó" :)
    puszi:a a konfliktusos

    VálaszTörlés